Woningbouwcorporaties

De BME Groep werkt met onderzoekers die gespecialiseerd zijn op het gebied van complexrapportages. Onze asbest experts zijn specialist in het onderzoeken van uw woningen. De ervaring van het onderzoeken van woningen versnelt de procedures aanzienlijk. Wij zijn op de hoogte van alle bouwkundige bronnen, waardoor wij:

  • Snel een overzicht van de woningen in een complex en bijbehorende bronnen (gesaneeerd/niet gesaneerd) leveren
  • Direct besparing op de monsters, omdat we niet telkens dezelfde bronnen bemonsteren
  • Wanneer er geen of alleen bouwkundige bronnen in een woning worden aangetroffen dan wordt daarmee direct de rapportagetijd ingekort

Bij het opstellen van de rapportages wordt door ons al rekening gehouden met de manier van saneren. Voor u als woningbouwcorporatie heel belangrijk wanneer we praten over een bewoonde situatie.

Uw klant is ook onze klant, wij houden er niet van om onrust te veroorzaken. Onze adviseurs hebben een ruime ervaring hoe zij inspecties moeten verrichten in een bewoonde situatie. Uw klanten zullen nagenoeg geen hinder ondervinden van onze werkzaamheden. Leegstand kost geld, dat zijn we ons terdege bewust. Met een modern rapportage systeem en betrouwbare partners kunnen we de doorlooptijd tot een minimum beperken.

Wilt u meer weten over wat BME Groep voor u als woningbouwcorporatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief