BME Groep in beeld

Al 33 jaar ervaring!

BME Groep in de huidige vorm is ontstaan uit een drietal bedrijven: Aksys, BM&E en Oesterbaai. Na diverse overnames en naamwisselingen, is BME Groep sinds 1-1-2018 weer een zelfstandig adviesbureau.

Eigenaar Gidus Buisman heeft jarenlange ervaring in de bouwbranche en heeft altijd aan de andere kant van de tafel gezeten als het over inspecties en adviezen gaat. Hij kent de klanten van BME Groep dan ook als geen ander en weet exact hoe deze ontzorgd moeten worden. Korte lijnen, transparantie, afspraken nakomen en altijd blijven innoveren.
‘Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan’ en ‘je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’ zijn uitspraken die nu iedereen bij BME Groep wel kent. Klanten merken dit ook en doen met veel plezier al jaren lang zaken met BME Groep.

BME Groep is een adviesbureau dat zich richt op o.a. woningbouwcorporaties, vastgoed, overheden en industriële klanten. Ons team van specialisten zijn actief vanuit de 3 vestigingen en bedienen heel Nederland. Kenmerkend voor BME is de jarenlange relatie die zij met haar klanten heeft. Wij dagen u dan ook uit om ons en vooral wij u beter te leren kennen!

Onze why: waarom doen we wat we doen

Wij creëren een veilige woon- en werkomgeving. Dat is onze drijfveer, dat is waar wij ’s ochtends ons bed voor uitkomen. Samen met onze collega’s en leveranciers zetten wij al onze kennis en ervaring in om dit voor onze klanten op een zo efficiënt mogelijke manier te realiseren.

Hoe doen we dit

Bij BME Groep zijn de medewerkers nieuwsgierig, wij willen echt weten waar onze klanten mee bezig zijn, wat hun grootste problemen zijn en hoe wij hen daarmee kunnen helpen. Daarom hebben we duidelijke keuzes gemaakt in onze doelgroepen en onze dienstverlening. Je kunt per slot van rekening niet in alles specialist zijn. Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun vakgebied, creatief en zoeken altijd naar de meest efficiënte oplossing, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.  Wij selecteren nieuwe medewerkers op een aantal kwaliteiten: ambitie, leer- en nieuwsgierigheid en empathie. Kennis kun je leren en met deze natuurlijke talenten kom je heel ver.

Kernwaarden

null
null

Ambitieus

IJverig handelend met een wens om plannen te realiseren en doelen te bereiken en door te groeien.
null
null

Transparant

Open en oprecht in de uitvoering van je werkzaamheden.
null
null

Leergierig

Vastbesloten zijn om kennis te vergaren en nieuwe skills te ontwikkelen.
null
null

Betrouwbaar

Een collega waar we op kunnen bouwen en die zich aan afspraken houdt.
null
null

Nieuwsgierig

Interesseert zich in zijn collega’s en houdt zich op de hoogte van ontwikkelingen binnen het bedrijf.
null
null

Teamplayer

Een collega die teamwork en teamstrategieën boven hun eigen persoonlijke stijl, keuzes en zelfs hun eigen welzijn plaatst.

Gidus Buisman

Algemeen directeur

linkedinicon

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief