Madaster Partner

Het doel van Madaster is afval te elimineren door materialen een identiteit te geven. Het Madaster platform fungeert als een publieke, online bibliotheek van materialen in de gebouwde omgeving.

Materialenpaspoort

In samenwerking met Madaster bieden wij u één centraal overzicht van al uw vastgoed. Naast het inzichtelijk maken van de materialen en producten in uw gebouw(en), genereert Madaster een actueel en gedetailleerd materialenpaspoort van uw vastgoed, geeft het inzicht in de mate van circulariteit van uw gebouw(en) en visualiseert het de waarde van de materialen op het moment van bouw én op het moment van sloop. Alle informatie is online, veilig en overzichtelijk beschikbaar voor u en, indien gewenst, uw interne en externe relaties.

Bespaar op onderhoudskosten: ontbrekende informatie is vaak een grote kostenpost bij het beheer & onderhoud van gebouwen. Goede documentatie en registratie van uw gebouw in Madaster voorkomt dit en helpt onderhoudsbedrijven makkelijker op weg.

Gezondheid & veiligheid: veranderende wet- en regelgeving of nieuwe inzichten in gezondheid en veiligheid van bepaalde producten en/of materialen? Met een druk op knop wordt duidelijk of u nog voldoet aan de laatste standaarden.

Hergebruik & Sloop: Restwaarde inzichtelijk: de Madaster Financiële Index toont de restwaarde van materialen in uw gebouw, nu en in de toekomst. Hiermee hoeft uw gebouw niet per definitie naar € 0,- afgeschreven te worden.

Voldoe aan wet- en regelgeving: in 2030 moet 50% van de toegepaste materialen in de bouw uit gerecyclede of hergebruikte content bestaan. Door goed te registreren genereert u inzicht in circulariteit, nu en in de toekomst.

Hogere opbrengst: inzicht in de restwaarde van producten en materialen geeft u controle over uw vastgoed en de financiële waarde. Betaal niet enkel meer voor sloop of ontmanteling, maar verdien geld.

Voor meer informatie

Gidus Buisman

Madaster | BME groep

Wat is de toegevoegde waarde van Madaster?

Lees er meer over in deze pdf.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief