Slide Nieuws

Nieuws

BME Groep

De BME groep is volop in beweging. Tijd voor een korte update. Om succesvol te blijven in een veranderende markt heeft ons bedrijf haar dienstenpakket flink uitgebreid. Naast onze vertrouwde diensten met betrekking tot asbest zijn daar dakinspecties, chroom-6 inventarisaties en het aanleggen van een materialenpaspoort bijgekomen. Laatstgenoemde is interessant voor panden die op de nominatie staan voor sloop. Een ‘hot’ item in de tijd van circulariteit. Om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn stellen wij u graag voor aan ons team van betrokken projectmanagers. Ieder met hun eigen specialisme.

T. +31623536958
E. m.gremmen@bme.nl

Maico Gremmen

In dienst sinds: 2012
Senior Projectmanager

In mijn rol heb ik de verantwoordelijkheid over de afdeling woningbouwcorporaties op de vestiging Vianen. Voor onze klanten verzorg ik samen met mijn teamleden de asbestinventarisaties van mutatiewoningen en planmatig- en grootonderhoud. Door mijn bouwkundige achtergrond in de aannemerij snap ik de klantvraag direct en ga ik samen met mijn team voor het beste resultaat.

T. +31643824761
E. e.komies@bme.nl

Engel Komies

In dienst sinds: 2009
Functie: Teamleider

Met trots mag ik in ons team in Groningen samenwerken met een team van adviseurs met expertise op het gebied van asbest, bouwkunde en chroom 6- en dakinspecties. Als teamleider ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, coaching en ondersteuning van de adviseurs. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers voor uitvoeringstechnische vraagstukken en draag samen met het team zorg voor de kwaliteit en tijdige levering van onze rapportages en adviezen.

T. +31653499335
E. b.sluis@bme.nl

Bert Sluis

In dienst sinds: 2020
Functie: Senior Projectmanager

Ik ondersteun onze opdrachtgevers bij complexe vraagstukken ten aanzien van asbest- en sloop gerelateerde werkzaamheden of bij het beheersbaar maken/ in standhouden van vastgoed voorafgaande aan grootschalige renovatie- of sloopprojecten. Ook voor het opstellen van kostenramingen ten behoeve van asbestsanering, renovatie- of totaalsloop bezitten wij voldoende expertise.

T. +31613159361
E. w.bosman@bme.nl

Wilfred Bosman

In dienst sinds: 2019
Functie: Projectmanager

Sinds 1992 in verschillende functies werkzaam binnen de asbestsector. Naast mijn asbestactiviteiten houdt ik mij bezig met Chroom-6, materiaalinventarisaties en onderzoeken naar de ‘onzichtbare’ gevolgen van brandschade en met binnenmilieuonderzoeken bij gebouw gerelateerde klachten (zgn. Sick-building Syndrome). Graag zet ik mijn expertise in daar waar de verschillende onderzoeken een integrale aanpak vereisen. Met name als specialist bij monumenten en/of monumentale omgevingen.

T. +31630050220
E. b.van.zuijdam@bme.nl

Bert van Zuijdam

In dienst sinds: 2011
Functie: Projectmanager

Vandaag de dag ben ik in hoofdzaak actief in de industrie / energie en utiliteitsbouw. Tevens verzorg ik mede met andere organisaties de invulling van het online-bronnenboek van onderzoek tot registratie hiervan. Dit bronnenboek bevat technische componenten uit de energiesector. Naast asbestgerelateerde zaken houden ik en een collega ons tevens bezig met chroom-6 en andere zware metalen in coatingslagen.

T. +31653660154
E. b.van.der.zande@bme.nl

Bas van der Zande

In dienst sinds: 2007
Functie: Senior projectmanager

In mijn functie houdt ik mij veelal bezig met grote uitdagende projecten. Mijn drijfveer is om de klantvraag middels gedegen advies om te zetten naar een haalbare pragmatische projectinvulling. Mijn werkzaamheden voer ik, vanuit zowel onze vestiging Vianen als Amsterdam, in een groeiend en dynamisch team uit voor onder andere de marktsegmenten “zware” industrie, retail en vastgoed.

De werkzaamheden omvatten:

  • Asbest en chroom-6 onderzoek
  • Projectvoorbereiding asbestverwijdering en sloop
  • Opleveringswerkzaamheden etc. 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief