Wij zoeken een...

Inspecteur Bouw, Toxiciteit en Circulariteit

BME Groep is gespecialiseerd in het lokaliseren en in kaart brengen van gevaarlijke stoffen zoals asbest, chroom-6, lood en keramische vezels in gebouwen. Kortom, wij inventariseren vastgoed op toxiciteit.

In het kader van duurzaamheid en circulariteit inventariseren wij ook herbruikbare bouwmaterialen.

BME Groep is een snelgroeiend bedrijf met vestigingen in Vianen, Amsterdam en Groningen. Er werken rond de 30 mensen, de sfeer is informeel, de lijnen zijn kort en de gemiddelde leeftijd is 33 jaar. Onze trouwe en toonaangevende opdrachtgevers zijn onder andere banken, overheden, woningbouwcorporaties en bedrijven in de retail en industrie.

  • Zit je liever niet de hele dag onder een systeemplafond?
  • Ben je graag zelfstandig op pad, met een auto, smartphone, laptop en tablet van de zaak?
  • Hou je ervan om je kennis te verbreden en door te groeien?

Lees dan onze vacature voor een:

Inspecteur Bouw, Toxiciteit en Circulariteit

Als inspecteur speur je in gebouwen naar de aanwezigheid van asbest en andere gevaarlijke stoffen. Daarnaast breng je herbruikbare materialen in kaart. Je legt dit vast in slimme rapportagesystemen, je maakt foto’s en zorgt voor tekeningen om de klant zo goed mogelijk te adviseren. Door jouw inspanningen kunnen vakmensen veilig werken en krijgen bouwmaterialen een tweede leven.

Ben jij ambitieus, leergierig, loyaal, open en direct, oplossingsgericht en empathisch? Zie jij jezelf als een teamplayer, een doorzetter en iemand die zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid neemt? Ben je bovendien in staat om een helder advies te schrijven in correct Nederlands?

Dan heb jij de talenten die wij zoeken!

Voor de vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie word je door ons getraind. Wij delen graag onze kennis met enthousiaste mensen.

Wel vragen we minimaal:

  • Rijbewijs B
  • DIA certificaat is een pre
  • Opleiding MBO Bouwkunde of MBO Veiligheidskunde
  • Opleiding VCA-VOL
  • Kennis van Office 365, Exact Online en rapportagesystemen

Als we matchen, hebben we een hoop te bieden: een auto, telefoon, laptop en tablet van de zaak, een meer dan marktconform salaris, een vast dienstverband, een perfect werkend ICT-systeem, alle benodigde gereedschappen, een eigen werkplek en de mogelijkheid om thuis te werken.

Wil jij aan de slag in een snelgroeiend bedrijf, samen met mensen die hard werken en die graag samen bouwen? Stuur dan een e-mail met cv naar Gidus Buisman: g.buisman@bme.nl en wij nemen contact met je op!

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief