Inspecteur Bouw, Toxiciteit en Circulariteit

Als inspecteur speur je in gebouwen naar de aanwezigheid van asbest en andere gevaarlijke stoffen. Daarnaast breng je herbruikbare materialen in kaart. Je legt dit vast in slimme rapportagesystemen, je maakt foto’s en zorgt voor tekeningen om de klant zo goed mogelijk te adviseren. Door jouw inspanningen kunnen vakmensen veilig werken en krijgen bouwmaterialen een tweede leven.
Ben jij ambitieus, leergierig, loyaal, open en direct, oplossingsgericht en empathisch? Zie jij jezelf als een teamplayer, een doorzetter en iemand die zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid neemt? Ben je bovendien in staat om een helder advies te schrijven in correct Nederlands?

Dan heb jij de talenten die wij zoeken!

Voor de vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie word je door ons getraind. Wij delen graag onze kennis met enthousiaste mensen.

Wel vragen we minimaal:

  • Rijbewijs B
  • DIA certificaat is een pre
  • Opleiding MBO Bouwkunde of MBO Veiligheidskunde
  • Opleiding VCA-VOL
  • Kennis van Office 365, Exact Online en rapportagesystemen

Als we matchen, hebben we een hoop te bieden: een auto, telefoon, laptop en tablet van de zaak, een meer dan marktconform salaris, een vast dienstverband, een perfect werkend ICT-systeem, alle benodigde gereedschappen, een eigen werkplek en de mogelijkheid om thuis te werken.

Wil jij aan de slag in een snelgroeiend bedrijf, samen met mensen die hard werken en die graag samen bouwen? Stuur dan een e-mail met cv naar Gidus Buisman: g.buisman@bme.nl en wij nemen contact met je op!

Kenmerken

Dienstverband

Vast

Uren

32-40 uur

Opleidingsniveau

Opleiding MBO Bouwkunde of
MBO Veiligheidskunde
Opleiding VCA-VOL
DIA certificaat is een pre

Salaris

Meer dan marktconform

Geïnteresseerd?

Stuur een e-mail naar g.buisman@bme.nl met daarin uw CV en motivatie.  

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief