Inspecteur Bouw, Toxiciteit en Circulariteit

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je bijdraagt aan een veilige- en duurzame bouwomgeving? Als inspecteur ga je in gebouwen op zoek naar de aanwezigheid van asbest en andere gevaarlijke stoffen. Daarnaast breng je herbruikbare materialen in kaart. Je legt alles vast in slimme rapportagesystemen, maakt foto’s en zorgt voor gedetailleerde tekeningen om klanten zo goed mogelijk te adviseren. Dankzij jouw inzet kunnen vakmensen veilig werken en krijgen bouwmaterialen een tweede leven.

Ben jij de inspecteur die wij zoeken?

Bij BME Groep vinden we het leuk om te zien als mensen leergierig zijn en altijd op zoek zijn naar manieren om het beter te doen. Tijdens de vrijdagmiddagborrel wordt er dan ook vaak, vrijwillig, gespard over problemen- of innovaties in ons vakgebied. Ook waarderen we het erg als onze collega’s goed kunnen samenwerken met zowel elkaar als de klant. Tot slot zoeken wij iemand die goed zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid neemt voor eigen werk.

 

Uitspraak directeur BME Groep: “Wij houden we van kort lijnen en lange relaties!”

 

Voor de vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie, bieden wij uitgebreide training aan. We delen graag onze kennis met enthousiaste mensen zoals jij!

Wel vragen we minimaal:

  • Rijbewijs B
  • DIA certificaat is een pre
  • Opleiding MBO Bouwkunde of MBO Veiligheidskunde
  • Opleiding VCA-VOL
  • Kennis van Office 365 en rapportagesystemen
  • Vaardig in het schrijven van helder advies in correct Nederlands

Als we matchen, hebben we een hoop te bieden: een auto, telefoon, laptop en tablet van de zaak, een vast dienstverband, alle benodigde gereedschappen voor het uitvoeren van de inventarisaties, leuke borrels en uitjes (kijk op onze LinkedIn voor een sneak peek van deze activiteiten), een eigen werkplek en de mogelijkheid om thuis te werken.

 

Om een goede indruk van BME Groep te krijgen nodigen we je graag uit voor een ochtendje meelopen, een rondleiding of een gezellige borrel ter introductie. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om deel uit te maken van ons team. Wil jij een keertje langskomen? Stuur dan een e-mail met cv naar René Baas: r.baas@bme.nl en dan zal er binnen een week contact met je worden opgenomen.

Kenmerken

Dienstverband

Vast

Uren

32-40 uur

Opleidingsniveau

Opleiding MBO Bouwkunde of
MBO Veiligheidskunde
Opleiding VCA-VOL
DIA certificaat is een pre

Salaris

Salaris wordt bepaald aan de hand van jouw werkervaring

Geïnteresseerd?

Wil jij aan de slag in een snelgroeiend bedrijf, samen met mensen die hard werken en die graag samen bouwen? Stuur een e-mail naar r.baas@bme.nl met daarin uw CV en motivatie.  

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief