Medewerker Bedrijfsbureau

Wij zoeken..

Ben jij klaar om je organisatietalent en energie in te zetten voor een groeiend bedrijf? Dan is deze functie perfect voor jou! Als bedrijfsbureaumedewerker bij ons bedrijf ben je een essentiële schakel binnen onze Business Support- en Development-afdeling. Je hebt een veelzijdige rol waarbij je verantwoordelijk bent voor verschillende taken die je werk dynamisch en uitdagend maken.

 

In deze functie houd je je bezig met het verwerken van opdrachtbonnen en het inplannen van asbestinventarisaties. Nadat het asbestinventarisatierapport is opgesteld, zorg je voor de afhandeling van het project en de uiteindelijke facturatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de telefoon en ondersteun je ons Business Support- en Development team. Deze afdeling zorgt voor het organiseren van diverse evenementen, het verbeteren van interne bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van nieuwe diensten.

 

Wij zoeken een energieke persoon die van aanpakken weet. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van een enthousiast en jong team dat zich inzet voor groei en innovatie. Dit is dus een perfecte functie voor iemand die aan het begin van zijn of haar carrière staat of iemand die klaar is om zichzelf te ontwikkelen. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Ben jij de bedrijfsbureau medewerker die wij zoeken?

Bij BME Groep vinden we het leuk om te zien wanneer mensen leergierig zijn en altijd op zoek zijn naar manieren om het beter te doen. Tijdens de vrijdagmiddagborrel wordt er dan ook vaak, vrijwillig, gespard over problemen- of innovaties in ons vakgebied. Ook waarderen we het erg als onze collega’s goed kunnen samenwerken met zowel elkaar als de klant. Tot slot zoeken wij iemand die goed zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid neemt voor eigen werk.

 

Uitspraak directeur BME Groep: “Wij houden we van kort lijnen en lange relaties!”

 

Voor de vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie, bieden wij training aan. We delen graag onze kennis met enthousiaste mensen zoals jij!

 

Wel vragen we minimaal:

– HBO denk-niveau

– Kennis van Office 365

Wat kun je van ons verwachten;

Als we matchen, hebben het volgende te bieden: een telefoon en laptop van de zaak, een kans op vast dienstverband, leuke borrels en uitjes (kijk op onze LinkedIn voor een sneak peek van deze activiteiten), een eigen werkplek en de mogelijkheid om thuis te werken.

 

Om een goede indruk van BME Groep te krijgen nodigen we je graag uit voor een ochtendje meelopen, een rondleiding of een gezellige borrel ter introductie. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om deel uit te maken van ons team. Wil jij een keertje langskomen? Stuur dan een e-mail met cv naar Yentl Buisman: y.buisman@bme.nl en dan zal er binnen een week contact met je worden opgenomen.

Kenmerken

Dienstverband

Vast

Uren

Parttime (24 uur- 32 uur)

Opleidingsniveau

Een HBO werk- en denkniveau

Salaris

Wordt bepaald aan de hand van relevante ervaring

Geïnteresseerd?

Stuur een e-mail naar y.buisman@bme.nl met daarin uw CV en motivatie.  

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief