Planner

Voor onze vestiging in Vianen zijn wij op zoek naar een planner.
Waar draait het om?

Als planner coördineer en plan je projecten. Bij het inplannen van projectfases en de inzet van adviseurs draag je er zorg voor dat de werkzaamheden op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast verzorg je de projectadministratie zodanig dat bijgedragen wordt aan een goede start en voortgang van projecten en dat projectinformatie adequaat wordt verwerkt en bijgehouden. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit! 

Welke vaardigheden passen bij deze functie?

We verwachten van een planner dat je een team-player bent. Je bent open en direct en denkt in mogelijkheden. Je analyseert snel het probleem en bent oplossingsgericht. Je bent ambitieus en vindt het prima om jezelf door te ontwikkelen. BME Groep biedt graag ondersteuning bij zelfontwikkeling en het aanleren van vaardigheden. 

Wat heb je verder in je bagage voor deze functie?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring op het gebied van planning.  
  • Kennis van Microsoft Office 365 
  • Kennis van Exact Online is een ‘pre’.  
  • Kennis van plan- en rapportage systemen is een ‘pre’.  

Wat zetten wij daar tegenover?

Onze mensen zijn het belangrijkst voor ons. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en in de manier waarop we omgaan met opleiding, ambitie en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring en lichten we graag persoonlijk toe.  

Enthousiast?

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende functie binnen een toonaangevend ingenieursbureau? Stuur dan je CV en motivatie door aan m.hoogervorst@bme.nl. Voor inhoudelijke vragen of meer informatie met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met mevrouw M. Hoogervorst, Manager Backoffice 0347-370255. 

Kenmerken

Dienstverband

Vast

Uren

40 uur

Opleidingsniveau

HBO niveau

Salaris

Meer dan marktconform

Geïnteresseerd?

Stuur een e-mail naar advies@bme.nl met daarin uw CV en motivatie.  

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief